Alla inlägg den 7 september 2011

Av anna deltinger - 7 september 2011 19:49

Usch! Det har varit nagra jobbiga dagar med spring fram och tillbaka till olika resebyraer. Eftersom att min rumskompis Rudh(?) inte har med sig nagot pass kan vi inte ta oss till Marocco. Ska kolla upp Ceuta och Mellila om det ar ngt att se for i sa fall drar vi dit i stallet. Blir nog aven nagon overnattning i Tarifa ocksa samt val och delfin sightseeing. An sa lange ar dock ingenting bokat och tiden ar knapp om vi ska aka redan pa fredag.


Igar akte vi in till city for att besoka Picassomuseet. Ar trevligt att ha varit dar men det kanske inte precis ar den typ av konst som upphetsar mig alltfor mycket. En liten varning till er som ska dit ar att ta pa er ordentligt med klader for de har stallt in ac:n pa ca tio grader eller nagot. Ar kass i halsen idag och ar ganska saker pa att det ar ac:ns fel eftersom att jag vandrade runt som en fryst kyckling dar. I alla fall...efter besoket at jag den godaste glassen jag nagonsin atit. Ett litet, litet hak med hemlagad glass i en grand nagra minuter fran museet. Efter det begav sig resten av sallskapet hemat medan jag gjorde ett besok i en bokaffar. Det blev en gramatikbok samt lite skonlitteratur pa lattlast spanska. Sa nu ska har lasas. Pa kvallen blev det knytkalas och alla samlades hemma hos nagra tjejer fran skolan, drack Sangria och hade trevligt. Man var ju lite seg imorse men lektionerna gick anda fint.


Imorgon ar det rod dag har sa skolorna ar stangda. De flesta ungdomarna ska ut och svira inatt men jag haller mig hemma. Ar som sagt lite kass i halsen och dessutom kanner jag att jag inte orkar med festande flera dagar i veckan (borjar nog bli gammal).


Skypade nyss med mamma och insag hur underligt det var att prata svenska, har ju inte gjort det sedan jag kom hit. Allt ar bara en enda rora av svenska, engelska och spanska i huvudet. Dessutom har man ju snappat upp lite tyska ocksa (dock ofrivilligt).


Nu ska jag hem och laga middag for att sedan plugga resten av kvallen medan de andra ar ute och roar sig (klapp pa axelen).


Hasta luego!

Av anna deltinger - 7 september 2011 19:29


 

Forsta kvallen


 

Mina sambos


 

Malaga


 

Jag i Malaga


 

tamara ater sardin pa pinne


 

Solnedgang


 

Torcal


 

Torcal igen


 

Torcal..


 

Jag med tva vanner




Av anna deltinger - 7 september 2011 19:22

 

utsikten


 

Ett sovrum

Av anna deltinger - 7 september 2011 18:58

badrummet



Hallen


 

Koket


 

Ett utav rummen


Mitt sovrum


   

Vardagsrummet

Presentation


Anna Deltinger
Ålder: 24
Bor: Malmö

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hösten 2011


Ovido - Quiz & Flashcards