Alla inlägg den 11 september 2012

Av anna deltinger - 11 september 2012 04:12

Igar vaknade vi bada vid 7-tiden och insag att vi bodde pa en byggarbetsplats. Trots oronproppar var det omojligt att somna om. Vi bor nu i ett tvabaddsrum som mer ligger utomhus an inomhus med varsitt myggnat. Toa och dusch har vi i ett skjul en bit utanfor dar man sitter pa toalettstolen och duschar (bara kallvatten). Vi betalar endast 2 dollar per natt och person. Odlor, baggar, mygg och annat smakryp finns overallt. Vi knaprar malariaprofylax och dranker oss i myggspray. Efter frukosten pa hostelet tog vi en tuktuk till Angkor. Dar gick vi runt i princip hela dagen. Svetten rann och det ar i princip ingen ide att duscha har da man tva minuter senare ar precis lika svettig igen. Vi at sedan en sen lunch i Sien reap dar Fredrik provade bade krokodil, orm och annat. Sjalv fick jag smaka krokodil vilket faktiskt var jattegott!


En regnskur pa 15 minuter blev det men da var vi pa vag hemat. Det blev en mopedresa denna gangen vilket var en upplevelse i sig. Val "hemma" chillade vi i hostelbaren och det blev en Mojito for 1 dollar for min del. Efterat gick vi och at middag med tva tjejer fran hostelet och tittade runt lite pa nattmarknaden. Vi har ocksa bokat en nattbuss till Sihanoukville 11.30 idag tisdag da vi kanner att vi langtar efter stranden. Varken jag eller Fredrik ar storstadsmanniskor utan vill hellre upptacka lite mindre, mysigare smastader. Darfor hoppar vi over Phnom Phen och tar kanske nagon dag dar pa vag in i Vietnam i stallet (ja, det ser ut som att vi tar en svangom dar ocksa). Ca 9h kommer bussen att ta och det ar en VIP buss med sangar sa vi planerar att sova hela natten. 17 dollar betalade vi for det.


Imorse gick vi upp redan 04.20 for att bli hamtade av en tuktuk 04.50 Vi gjorde da ytterliggare ett besok i angkor och denna gangen for att se soluppgangen vid Angkor Wat. Haftigt var det! Helt underbart vackert! Bilder av detta kommer vid annat tillfalle.


Nu sitter vi pa ett Internetcafe och ska snart bege oss tillbaka for att checka ut. Vi kommer sedan att ha vart bagage kvar pa hostelet tills ikvall da vi ger oss av. Vi funderar pa att slappa vid nagon pool under dagen men vi far se vad det blir. Vi kanner iaf att vi ar fardiga med Siem riep da det inte finns sarskilt mycket att gora har mer n att besoka Angkor. Vart man an gar blir man forfoljd av alla dessa underbart sota barn som vill att man koper mat at dem. Efter manga nekanden far man hora "Fuck off!" efter sig, hehe. Vadret ar fortfarande sjukt jobbigt varmt och man ar standigt klibbig. 


Vi ses i Sihanoukville!!

Av anna deltinger - 11 september 2012 04:03

                                           

Av anna deltinger - 11 september 2012 03:50

                               

Presentation


Anna Deltinger
Ålder: 24
Bor: Malmö

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hösten 2011


Ovido - Quiz & Flashcards