Alla inlägg den 12 september 2012

Av anna deltinger - 12 september 2012 14:06



Hej! igar blev vi hamtade 04.50 av en tuktukchauffor som tog oss till Angkor Wat. Gud vad det kryllade av folk! En massa kineser overallt. Alla sod beredda med kamerorna nar himlen ljusnade. Det var dock valdigt molnigt sa nagra fina farger blev det inte men reflektionerna i vattnet gav manga fina bilder.


Klockan 12 checkade vi ut men spenderade anda hela dagen i varsin fatolj i baren pa hostellet. Nagra filmer och drinkar blev det innan klockan blev 23 och vi skulle bege oss mot Sihanokville. Just det, fiskmassage fick vi ocksa pa nattmarknaden! Jag bara satt och skrattade hela tiden. 


Minibussen dok inte upp forran 23.50 och korde oss sedan 5 min till en busshallsplats. Dar fick vi visa vara biljetter och blev visade ini en buss. Jag och Fredrik sneglade pa varandra och var misstanksamma om detta verkligen var en sovbuss. Vi fragade och da skakde mannen pa huvudet och sa att det bara ar vanliga stolar. Vi fragade en kille pa kontoret om det verkligen va denna bussen som skulle ta oss till Sihanokville och han sa att denna bara skulle ta oss till den stora busstationen dar vi skulle byta buss, ca 15 min bort. Vi gjorde som han sagt och visade biljetterna for ytterliggare en snubbe som visade oss in i bussen. Ytterliggare ca 10 minuters vantan pa den ISKALLA bussen innan den korde. Da kom ytterliggare en snubbe ock tog var biljett. Jag fragade ater igen hur lang tid denna buss skulle ta och da han att att det e denna bussen som skulle ta oss hela vagen. Jag sa att vi bestallt liggsaten och da skrattade han bara at mig. Andra som satt pa bussen talade om for oss att bussen gar till Phnom Phen och inte till kusten. Fredrik bara skrattade at det men jag var forbannad som fan. I 5 timmar satt jag rakt upp o spande mig pga kylan och jag fick inte nagon somn. Da hade vi varit upe sedan 04.20


Val i Phnom Phen anlande vi vid 6tiden imorse och da bokade vi en biljett till kusten direkt. Sa efter en timmes vantande pa busstationen begav vi oss. Denna buss var inte alls sa kall och vi lyckades sova nagra timmar. Nu bor vi pa ett guesthouse som heter Monkey republican dar vi betalar 3 dollar for att bo i ett dorm me 8 personer. Det har regnat hela dagen( typiskt nar det vat sa fint vader hela tiden och nu nar vi val vill bada sa regnar det). Vi har gatt en promenad langst stranden och atit lunch daremot och sen har vi mest chillat pa hostelet. Hoppas pa battre vader imorrn. Har e lite bilder fran Angkor Wat.



 

    

Presentation


Anna Deltinger
Ålder: 24
Bor: Malmö

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hösten 2011


Ovido - Quiz & Flashcards