Alla inlägg den 16 september 2012

Av anna deltinger - 16 september 2012 17:35

Sista dagen i Sihaounukvilletog vi farjan over till on Koh Rong dar vi motte det amerikanske paret vi traffat pa hostelet. De hade overnattat dar men jag och Fredrik bestamde oss for att bara stanna over dagen. Regnade ghjorde det hela tiden under de 2 timmar som farjan tog. Fredrik madde daligt, nagon unge spydde och mina solbrillor for i havet. Men sen antligen var vi framme! Vilken paradiso!! Symd bara att det forsade ner precis hela dagen. Hade verkligen velat vara dar nar solen sken. Vi gick iaf pa lite upptacktsvandring bade pa stranden och sedan mer inat an dar vi sag ett vattenfall. Annars sa satt vi mest inne pa en restaurang och spelade kort med amerikanarna. Val hemma han vi precis duscha av oss innan vi i full fart begav oss mot nasta buss.


Kl 7 hamtade bussen oss. Denna gangen fick vi revanch for att vi inte fick sovbuss sist! Vilka harliga sangar de hade! Sov som stockar gjorde vi bade nastan hela resan till PHnom Phen dar vi bytte buss. 2 timmars vantnde mitt i natten blev det dock innan bussen till Saigon kom. 10 minuter betyder 2-3 timmar har har vi lart oss. Efter ytterliggare ca sex timmar anlande vi till gransen dar vi fick stamplat passen. Det gick mycket smidigare denna gangen och efter ytterliggare tva timmar var vi i Saigon. Vi vaxlade vara bath och sedan raggade vi upp ett hostel dar vi nu betalar 5 dollar var per natt. Vi bor pa 5e vanigen med eget sovrum och toalett, aven balkong. jattefint ar det! forutom att det lacker in vatten coh ar massa mygg pa toaletten. Men boenden ar definitivt mkt dyrare har an i Kambodia.


Under dagen har vi shoppat en del, varit pa en stor marknad och atit god mat. Precis har ajg sjalv varit och atit en god middag och pratat med andra resenarer medan Fredrik stannade hemma. Det har ost ner i princip hela dagen vilket e javligt surt. Men anda maste jag pasta att det ar nat mysigt med att sitta pa en uteservering under tak och se hur regnet oser ner en halvmeter ifran en. Hoppas dock pa battre vader ju mer norrut vi kommer. Imorrn blir det utflykt.

Presentation


Anna Deltinger
Ålder: 24
Bor: Malmö

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hösten 2011


Ovido - Quiz & Flashcards