Alla inlägg den 20 april 2015

Av anna deltinger - 20 april 2015 17:28

Dagarna i Cali bara seglar forbi. Vi har nu varit har i elva dagar och i overmorgon beger vi oss mot Guatemala. Cali ar en stad som handlar om en enda sak-Salsa! Det ar just darfor det ar varldens salsamecka. Dansar man inte sa finns det inte sa mycket mer att gora for staden i sig har ine sa mycket att se. Vi trodde forst att vi skulle bli uttrakade har pga det men nu inser vi att tiden har snart ar slut och jag vill inte aka! Folket pa hostelet har blivit som en liten familj och vi har sjukt trvligt tillsammans. Detta ar absolut ett utav de basta hostelen jag bott pa. Vi har anda strovat runt lite i stadens centrum men det kanns inte helt sakert att bege sig ut pa egen hand nar det ar morkt. Vi bor i omradet San Antonia som ar det sakraste omradet i staden. Man blir dock lite nervos da det runt varje horn star vakter med batonger. I centrum kryllar det av folk och det finns stand med mat och krimskrams precis overallt. Man ar dock ett vandrande kottstycke och irritationen ar konstant narvarande.


Igar gjorde vi en liten utflykt till ett naturreservat som heter San Cipriano. For att komma dit maste man aka sk Brujitas (sma haxor) som bestar av en traplanka dar de satt upp losa (!) bankar. Dar sitter man 6-7 stycken och den drivs av en motorcykelmotor. Plankan gar pa rals. Resan var minst sagt nervpirrande men definitivt en upplevelse. Val framme i reservatet besokte vi vattenfall och badade lite. Dar fanns aven en liten by som var valdigt mysig. Riktigt fuktigt var det dock och vi var dynfblota efter var utflykt som tog hela dagen da resan fram och tillbaka tog sammanlagt 5-6 timmar.


I fredags fyllde en hostelgast ar sa da begav vi oss (ca 20 pers) gemensamt till ett utestalle dar de hade blandad musik. Dar spenderade jag hela natten fram till kl sju pa morgonen. Riktigt lyckat var det! Nu ska jag ocj Julia bege oss mot stan for att shoppa lite eftersom att det ar var nast sista dag har. 


Pa onsdag morgon beger vi oss mot flygplatsen. Julia aker med ett flyg cirka tva timmar tidigare an mig men vi beger oss anda dit tillsammans da vi atminstone ar tillsammans om det blir klydd vid incheckningen. Vi kommer ju dessutom att behova betala botern med bankkort och om nagons kort inte skulle fungera for tillfallet sa har vi iaf varandras. Nar Julia val checkat in far jag sitta och vanta pa mitt flyg och sedan kommer vi att ses igen i Guatemala city.


Halsningar fram ett soligt Cali

Presentation


Anna Deltinger
Ålder: 24
Bor: Malmö

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hösten 2011


Ovido - Quiz & Flashcards